Om - Sweeney BodyFit
Ian Sweeney

JEG HEDDER
IAN SWEENEY

Personlig Træner & Fitness Coach

VELKOMMEN

Hej, jeg hedder Ian.

Jeg er 37 år og far til 2. Jeg bor i Strøby, en lille landsby nær Køge.

Jeg har skrevet denne ”om mig” tekst, da jeg synes, du skal vide en smule om mig, inden du beslutter, om du har lyst til at teame op med mig for at få bedre velvære og komme i topform.

Som du nok har gættet, så er jeg personlig træner & fitness coach med mange års erfaring (helt præcis 18) inden for fitnessbranchen.

Du tænker nok...Ham Ian siger, han har erfaring, men hvad har han egentlig lavet?.

Nuvel.

Jeg besluttede mig for at starte op som personlig træner i 2017, da jeg følte, at jeg gjorde en betydelig forskel i andre menneskers hverdag gennem min vejledning i forhold til vægttab, kropsstyrke, øget fleksibilitet og udholdenhed.

Jeg har været så heldig at hjælpe andre med at få styr på deres kondition og få stabiliseret deres blodsukker, så risikoen for hjerte-/karsygdomme, skader eller træthed formindskes.

Jeg fik efterfølgende at vide, at de oplevede et langt større mentalt overskud til dagligt end tidligere, så det må vel ses som pondus til min vejledning og en ekstra bonus i forbindelse med deres dedikerede træning og engagement.

Netop dedikeret træning og engagement er de vigtigste faktorer, hvis jeg skal kunne hjælpe dig med dine ønsker. Jeg oplever stor tilfredshed ved at hjælpe andre med at minimere sandsynligheden for potentielle følgesygdomme og samtidig bidrage med øget kropsstyrke.

Det vil jeg også gerne hjælpe dig med, men det kræver, at du udviser lige så stor dedikation og engagement i din træning, som jeg gør. Kun med dedikation kan vi sammen opnå dit personlige mål.

Jeg skal nok hjælpe til med viljestyrken, men i sidste ende er det dig, der skal være klar til at kæmpe, så du til sidst når målstregen.

Jeg ønsker at hjælpe dig i fantastisk form og til at blive sund og glad, så du kan være der for dine nærmeste.

Lad os sammen begynde denne rejse og finde den bedste version af dig med fantastiske træningsresultater, bedre velvære og mere overskud til hverdagen og familien.


TEAMET

Jeg kan ikke gøre det hele selv. Så jeg har heldigvis nogle fantastiske mennesker, der hjælper med at skabe fantastiske resultater for vores kunder.


Nicolas Dziegiel

Website Manager


Katrine Fjelding-Larsen

Kostvejleder


UDTALELSER FRA MINE TIDLIGERE KUNDER...Jeg har med Ians træning fået hjælp til at opnå et markant vægttab samt forbedret min styrke og smidighed. Jeg har ikke lykkes med andre trænere før, og har efter 6 måneder med Ians træning ingen planer om at stoppe. Ian er rigtig god til at skabe variation i træningen fra gang til gang og udbygge træningen i takt med min udvikling.


Lars Henriksen -
RTM ForsikringsmæglerIan er god til at finde øvelser målrettet den enkelte. Han er super god til at finde ens indre fighter frem og så får man hurtige resultater. Jeg kan helt klart anbefale Ian


Heidi Jensen -
Social og sundhedsassistentIan er utrolig dygtig og behagelig. Han brænder virkelig for det han gør, hvilket lynhurtigt smitter af og motiverer!
Hvis du mangler sparket til at komme i gang, at lære mere om træning, øvelser og træningsmetoder eller blot ønsker et lille tip - er han den rette.


Mia Borch -
Ejendomsmægler Nybolig

VIL DU OPNÅ ET BEDRE HELBRED OG EN STÆRKERE KROP?

hvis svaret er ja, vil jeg gerne hjælpe dig til at opnå dine mål.